Nu hvor solen viser sig mere og mere, og forårsløgene blomstrer udenfor, og det grønne igen dukker op på træerne, er det tid til at give dit interiør et fjederpræg. Munter kvidrende fugle, solen skinner og forårsfarver og dufte øger dit humør, så nok grund til at bringe den forårsfølelse ind i dit hjem!
tilføj farve
Varme, mørkfarvede hynder og tilbehør passer godt i de mørke dage, men om foråret kan de byttes til friske lyse farver. Mal eller tapetér en væg i en delikat pastelfarve, f.eks. Lys lilla, blød pink, blød gul eller mintgrøn. Hvis dine farver er lidt mere sprøjtende, kan du også vælge lyse farver om foråret. Gul, blå, lyserød og grøn giver en munter stemning til dit interiør.

Hvis du vil anvende forårsstemningen lidt mere subtilt, skal du kun udskifte din vægdekoration og for eksempel et tæppe med noget med flere farver, blomsterprint eller andre udendørs scener. Leg med puder og farvet tilbehør. Med foråret kommer påsken, og det giver endnu flere muligheder for at give dit hjem et frisk forårsfarve med tilbehør.

Bring forårsduften ind i dit hjem
Udover den dejlige forårssol giver forårsduftene også den rigtige forårsfølelse. Bring disse ind i dit hjem ved at bringe duftende blomsterløg, såsom hyacinter, indendørs. Du kan også arbejde med duftende olier eller duftende pinde, og vælg derefter de lettere dufte. Føj et par dråber æterisk olie til dit vasketøj, og du vil sove og vågne op i en velduftende eng af blomster.

Blomster og planter, uundværlige for en forårsfølelse
Blomsterløg og blomster hører til foråret. Medbring tulipaner, påskeliljer og hyacinter til en forårs- og påskefølelse. En munter påskegren, eller en blomstrende magnolia- eller kirsebærblomstgren giver også en forårsfølelse. Selvfølgelig kan du også sætte det på dit udendørs bord for også at give din terrasse et forårsboost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *